Jdi na obsah Jdi na menu
 


Filmografia

Filmy a seriály, v ktorých účinkovala Zora Kolínska:

(1964) Charleyho teta (Komédia) Tv film

(1965) Odhalenie Alžbety Báthoryčky (Satira, veselohra)

(1966) Škandál v Melodias banke (Komédia, krimi) Tv film

(1968) Stopy na sitne (Vojnový, dobrodružný, dráma)

(1968) Soireé (Tv záznam z Divadla na Korze) Tv film

(1970) Debny (Komédia, krátkometrážny) Tv film

(1973) Ťululum (Hudobná komédia) Tv film

(1973) Biely mlynček (Hudobné pásmo) Tv film

(1973) Ako ostrihať manžela (Komédia) Tv film

(1974) Viktória Régia (Dráma) Tv film

(1974) Mizantrop (Komédia) Tv film

(1974) Madame Favart Tv film

(1975) Straty a nálezy (Rodinný, dráma) Tv seriál

(1975) Ako spievajú sláviky (Bábková - hraná inscenácia) Tv film

(1976) Sloník medzi zvieratkami (Bábkový - rozprávka) Tv film

(1976) Mário a kúzelník (Dráma) Tv film

(1977) Rachotilkovia (Rozprávka, krátkometrážna) Tv film

(1977) Medvedí deň Maťa Mateja (Muzikál) Tv film

(1977) Druhá láska (Dráma, poviedkový) Tv film

(1977) Črty zo života (Komédia) Tv seriál

(1978) V znamení Merkúra (Poviedkový, dráma) Tv seriál

(1978) Strýčkov sen (Dráma, komédia) Tv film

(1978) Stôl pre štrnástich (Dráma) Tv film

(1978) Smoliari (Hudobný muzikál)

(1978) Pohľadnica z Benátok (Dráma) Tv film

(1978) Neposedné mačiatko (Bábkový) Tv film

(1978) Klebetnice (Komédia) Tv film

(1978) Izrafel (Dráma) Tv film

(1979) Oco, mama a ja (Rodinná komédia) Tv seriál

(1979) Dôsledne ukrývané dokumenty (Komédia) Tv film

(1979) Bitka o Van Gogha (Komédia) Tv film

(1980) Teta na zjedenie (Hudobná komédia) Tv film

(1980) Sobota, Nedeľa, Pondelok (Komédia) Tv film

(1980) Prvé lásky (Dráma, romantický, poetický) Tv film

(1980) Muž, ktorý miloval symfóniu čísel (Komédia) Tv film

(1980) Bakalári (Rodinný) Tv seriál

(1981) Orechový koláč (Rodinný) Tv film

(1981) Mizantrop (Komédia) Tv film

(1981) Aktovky (Komédia) Tv film

(1983) Upratovanie (Komédia) Tv film

(1983) Pozadie (Komédia) Tv film

(1983) Jožko Púčik a jeho kariéra (Komédia) Tv film

(1983) Deravé vrecko (Rozprávka) Tv film

(1984) Sladké starosti (Komédia)

(1985) Sršne v úli (Rodinný) Tv seriál

(1985) Nevera (Komédia) Tv film

(1985) Albert (Dráma) Tv film

(1986) Šťastie na dobierku (Komédia) Tv film

(1986) Don Carlos (Dráma, historický, romantický) Tv film

(1986) Alžbetin dvor (Dráma, romantický, historický, vojnový) Tv seriál

(1987) Tristotridsaťtri strieborných prepelíc (Komédia) Tv film

(1988) Tri priadky (Rozprávka) Tv film 

(1988) Portrét Doriana Graya (Dráma) Tv film

(1988) Don Juan (Dráma, komédia) Tv film

(1988) Angličtina (Komédia) Tv film

(1990) Šípková Ruženka (Rozprávka) Tv film

(1990) Rozmar starej dámy (Krimi, komédia) Tv film

(1991) Druhý komediant (Komédia) Tv film

(1992) Slečna z Maxima (Komédia) Tv film

(1993) Zurvalec (Psychologická dráma) Tv film

(1995) Dnes večer hrám ja (Dráma, komédia, poviedka) Tv film

Tv relácie:

(1968) Bumerang (Talkshow)

(1971) Vtipnejší vyhráva (Rodinný, súťažný)

(1978) Recepty na šťastie (Hudobná talkshow)

(1979) Mapa spomienok (Hudobný)

(1980) Niečo pre mysli ctnej rozveselenie (Hudobný)

(1981) Nesmúť za mnou (Hudobný)

(1982) Aká som, taká som (Recitál Zory Kolinskej)

(1984) Náladová láska (Hudobný)

(1985) Pesničkový kolotoč (Hudobný)

(1993) Repete (Hudobný)

(1994) Pesničky z televízneho archívu (Hudobná talkshow)

(1996) Zábavný televízny archív (Rodinná talkshow)

(1999) Kaviareň Slávia (Rodinný, hudobný)

Dokumentárne:

(2008) Radosť zo života


(Odkazy sú priamo presmerované na databázu CSFD.cz a SFD.SFU.sk)